Ons netwerk van specialisten

Reinventions bouwt aan een community van ondernemende mensen, startups, scale-ups, gevestigde bedrijven en organisaties. Zij delen dezelfde waarde: zij willen impact maken in hun streven naar een duurzame samenleving.

Door de inzet van de community is Reinventions in staat om haar opdrachtgevers de hoogste kwaliteit te bieden.

Puck Dinjens

Puck heeft jarenlange ervaring in het professionaliseren, adviseren en begeleiden van commissarissen, toezichthouders en directievoorzitters bij governancevraagstukken in diverse (publieke en private) sectoren.

Governance in Balance

Governance in Balans adviseert raden van commissarissen en raden van toezicht bij de werking van toezicht in de praktijk.

Wietze van der Aa

Wietze is directeur van het Amsterdam Centre for Service Innovation (AMSI). AMSI is onderdeel van  Amsterdam Business School / Universiteit van Amsterdam en de  ‘Vrije Universiteit’ Amsterdam. De focus van AMSI  is onderzoek en onderwijs programma’s op het gebied van Service innovation.

Rass Butt.

Rass is mede oprichter en CFO bij TheCrowdatWork. Daarnaast is hij als financieel expert op interim basis werkzaam. Hij heeft ruime ervaring op het terrein van Project management, Financieel management en Business development.

Etienne van Oosten

Etienne is oprichter en Managing Director van United Talent. Zijn buro ontwikkelt en voert veranderprogramma’s uit op het gebied van: Leiderschap & Impact, Team & Verbinding en Cultuur & Verandering.

Jeannette Harmsen

Jeannette Harmsen

Jeannette is mede-eigenaar van United Talent. “United Talent staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van consultancybased training en boardroom coaching. Ons commitment aan klanten is resultaatsverbetering en concurrentievoordeel door interventies in mentaliteit.”

Neem contact met ons op

Heb je interesse in onze diensten of wil een vraag stellen? Laat dan een bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search